Kids & Shoots

Onderwater

Een magische wereld met jouw kind als stralend middelpunt

Voor veel kindjes is water een bron van pret. Onder het water schuilt een magische wereld waarin je zweeft en alles ander lijkt. Licht breekt, kleuren ontstaan en weerspiegelingen vervormen de werkelijkheid. Het is daarmee ook het perfecte recept voor prachtige fotografie. Scroll naar beneden voor meer informatie over de verschillende pakketten.

Kinderportretten

In het bos, op het strand, in de studio, alles kan!

Een goed portret laat het kind zien. Wie het is. Tijdens de fotoshoot maak ik echt contact met jouw kind. We dollen om de spanning eraf te krijgen. Ik zoek naar de momenten tussen de poses in. Het moment van schaterlachen of dat juist dat moment waarop je kind in gedachten verzonken is. Net even anders, wel zo uniek. Scroll naar beneden voor meer informatie over de verschillende pakketten.

Onderwater Privépakketten

Klein maar fijn

€125,- inclusief btw
1/2 uur fotoshoot van je kleintje in de onderwaterstudio in Halfweg
3-5 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie

Dubbele pret

€175,- inclusief btw
1 uur fotoshoot van je kleintjein de onderwaterstudio in Halfweg
5-8 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie

Samen is alles mooier

Broertjes en zusjes shoot (max 4 personen)
€275,- inclusief btw
1,5 uur fotoshoot van je kinderen in de onderwaterstudio in Halfweg
8-12 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie

Onderwater groepspakketten

Babyzwemmen in de onderwaterstudio

vanaf €15,-* inclusief btw
Als we worden geboren zijn we meer verbonden met het water dan ooit. Totdat we zes maaden oud zijn hebben we onderwater een reflex waardoor er geen water in onze longen komt. Het perfecte moment om deze kleinste waterratjes te fotograferen.

Tussen 12:00 en 13:30 fotograferen we maximaal 6 baby’s in de onderwaterstudio in Halfweg, iedere sessie duurt ongeveer 10 minuten. Inschrijven kost €15,- per baby, achteraf kan je de foto’s nabestellen via de website. De eerste €15,- wordt dan weer als korting verwerkt.

Middagje kids in de onderwaterstudio

vanaf €15,-* inclusief btw

Tussen 12:00 en 13:30 fotograferen we maximaal 6 kindjes individueel in de onderwaterstudio in Halfweg, iedere sessie duurt ongeveer 10 minuten. Inschrijven kost €15,- per kind, achteraf kan je de foto’s nabestellen via de website. De eerste €15,- wordt dan weer als korting verwerkt.

Babyzwemmen op locatie

vanaf €15,-* inclusief btw
We komen ook graag naar de lessen babyzwemmen bij jou in de buurt. Met onze draagbare studio toveren we het lesbad om in een professionele studio. Tijdens de les worden de baby’s één voor één gefotografeerd.

Inschrijven kost €15,- per baby, achteraf kan je de foto’s nabestellen via de website. De eerste €15,- wordt dan weer als korting verwerkt.

Zwemles op locatie

vanaf €15,-* inclusief btw
Een zwemdiploma haal je niet zo maar. Je kind heeft al heel wat uren in het water doorgebracht voordat het zover is. Des te meer reden om dat te vieren en vast te leggen. Bij de zwemlesfotografie komen wij in de weken voor het diplomazwemmen een keer langs tijdens de les. Een aantal van de opdrachten leggen wij vast. Zodra de beelden klaar zijn krijgen de kinderen een code mee waarmee je de foto’s kan bestellen via de website.

Privépakketten
droge voeten

Klein maar fijn

€100,- inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per kilometer)
1/2 uur fotoshoot in de studio of op locatie
3-5 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie

Dubbele pret

€150,- inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per kilometer)
1 uur fotoshoot op locatie of in de studio
5-8 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie

Samen is alles mooier

Broertjes en zusjes shoot (max 4 personen)
€225,- inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per kilometer)
1,5 uur fotoshoot van je kinderen
8-12 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie

Nog iets meer uitleg

Wat is het verschil tussen een privé en een groepssessie?

Bij een privésessie hebben we vooraf contact over jouw wensen zodat we dat mee kunnen nemen tijdens de sessie. We hebben meer tijd samen en ik besteed meer tijd aan de nabewerking, meer tijd is meer aandacht en dat leidt automatisch tot meer en betere foto’s. Simpel gezegd: bij de groepssessies kan je een prachtige standaardfoto verwachten, bij de privésessies een meer uniekere foto afgestemd op jullie persoonlijke wensen.

*Waar kan ik op rekenen bij een vanaf prijs van €15,-

Bij groepssessies hanteren we een vanaf prijs. Binnen een week na de shoot krijgen julllie een persoonlijke code waarmee je, in een beveiligde omgeving, online de foto’s kan bekijken en nabestellen. De €15,- inschrijfgeld wordt afgetrokken van het totaalbedrag. Voor €15,- heb je één professionele afdruk van 13×19 cm of één bestand in lage resolutie geschikt voor webgebruik. Je kan uiteraard ook grotere afdrukken bestellen of de beelden in hogere resolutie.